آیین تکریم و معارفه رؤسای اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه برگزار شد
آیین تکریم و معارفه رؤسای اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با حضور دکتر محمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در این آئین گفت:کارکنان اورژانس در خط مقدم خدماترسانی به بیماران هستند.
وی ادامه داد: کار نیروهای اورژانس با اهمیت و پر حاشیه است، زیرا دقیقه ها و ثانیه ها برای نجات جان بیماران مهم است.
دکتر دهقانی ضمن اشاره به اینکه نیرو های اورژانس نیازمند توجه مسئولین دانشگاه هستند، گفت: با وجود فرسودگی ناوگان اورژانس ۱۱۵ خدمات به نحو مطلوب توسط نیرو های اورژانس متعهد و منظم در سطح شهرستان در حال انجام است.
دکتر مجتبی سنجی، رئیس پیشین اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، در ادامه گفت: برای دکتر مرتضوی، که انسانی اصیل و نجیب هستند، آرزوی توفیق در ادامه این راه دارم.
دکتر سید محسن مرتضوی، سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، در ادامه اظهار داشت: امیدوارم بتوانم بهعنوان ادامهدهنده راه رؤسای پیشین اورژانس رفسنجان، در این مسیر مهم و خطیر مفید واقع شوم.
دکتر دهقانی در پایان با اهداء لوحی از زحمات مجتبی سنجی؛ رئیس پیشین اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه تقدیر و حکم انتصاب را به سید محسن مرتضوی اهدا و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

نظر دهید